Garens Miracle Schachenmayr

Schachenmayr Miracle - een fijn katoenen garen met een prachtig kleurverloop wat met de hand uit 6 verschillende kleuren is samengesteld.

De kleursamenstelling zorgt voor unieke stola's met een prachtig motief dat als vanzelf uit de bol ontstaat.  Miracle is verkrijgbaar in 6 kleurvarianten. Een bol weegt 200 gram = 800 meter, genoeg voor een sjaal

Inclusief gratis het patroon van een unieke prachtige Stola die door het breien als vanzelf ontstaat. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Miracle nr 80
Miracle nr 80
Miracle nr 80 is een garen van 100% katoen, 200 gram is 800 meter en ruim voldoende voor een shawl. Het getoonde patroon krijg je gratis bij aankoop van de bol.
€ 16,95
Prijs per stuk
Miracle nr 81
Miracle nr 81
Miracle nr 81 is een garen van 100% katoen, 200 gram is 800 meter en ruim voldoende voor een shawl. Het getoonde patroon krijg je gratis bij aankoop van de bol.
€ 16,95
Prijs per stuk
Miracle nr 83
Miracle nr 83
Miracle nr 83 is een garen van 100% katoen, 200 gram is 800 meter en ruim voldoende voor een shawl. Het getoonde patroon krijg je gratis bij aankoop van de bol.
€ 16,95
Prijs per stuk


In mijn winkel Koperdraadje aan het Scheldeplein 15  in Alblasserdam vind je de mooiste garens.

In mijn webshop verkoop ik een aantal merken. Naast de garens van Miracle Schachenmayr vind je hier ook de garens van  Louisa Harding en mijn eigen handgeverfde wol.

Wil je graag een ander merk garen of mocht je attributen nodig hebben neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder. 


Volg Koperdraadje ook op Facebook en Instagram

Volg Koperdraadje ook op Facebook en Instagram

Word, als klant, ook gratis lid van mijn Projectpagina Koperdraadje op Facebook. Veel brei- en haakplezier. Meer dan 700 leden.