Garens Scheepjes Softfun

Garens-Scheepjes-Softfun
Garen voor de veelzijdige duizendpoot!
Scheepjes Softfun is een veelzijdige katoen en acryl mix in gewichtsklasse DK.  Het garen voelt zijdezacht aan, heeft de ademende kwaliteit van katoen, maar is dankzij het acryl lekker licht en bovendien sterk en gemakkelijk in onderhoud. 

Die combinatie maakt Scheepjes Softfun bij uitstek geschikt voor de meest uiteenlopende haak- en breiprojecten: van babykleertjes tot truien voor volwassenen en van zeer diverse modeaccessoires in allerlei vormen en maten tot knuffels en woonaccessoires. 

Scheepjes Softfun is verkrijgbaar in 5 inspirerende kleursorteringen bestaande uit 12 x mini bolletjes van 20 gram: Pastel, Jewel, Rich, Rainbow en Cloud. 

Het patroon van een vrolijke vlaggenlijn krijg je gratis bij je bestelling van een doos. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Scheepjes Softfun - Doos met 12 mini bolletjes
Dit is garen voor de ware duizendpoot. Geschikt voor de meest uiteenlopende haak- en breiprojecten. In de doos vind je 12 minibolletjes. KIES UIT 5 KLEURSORTERINGEN + Gratis vlaggenlijn patroon
€ 15,95
Prijs per stuk

Scheepjes Softfun is bovendien uiterst geschikt voor inbreiwerk, zoals Fair Isle-patronen. Kortom, dit garen is een ware duizendpoot! De aanbevolen naalddikte is 3.50-4.00mm. Een mini bolletje (cutie pie) Softfun weegt 20 gram en heeft een looplengte van 56 meter.

Cadeautje: patroon vlaggenlijn:


Volg Koperdraadje ook op Facebook en Instagram

Volg Koperdraadje ook op Facebook en Instagram

Word, als klant, ook gratis lid van mijn Projectpagina Koperdraadje op Facebook. Veel brei- en haakplezier. Meer dan 700 leden.