Haakactie Filipijnen

Haakactie-Filipijnen

Haakactie 500 etuis voor kinderen op de Filipijnen

Annemarie Huijser eigenaresse van Studiohipenstip gaat een ludieke actie organiseren om minimaal 500 gehaakte etuis bij elkaar te verzamelen voor de kinderen in de Filipijnen.

Een etui van vreugde en plezier! Dat is wat ik voor me zie om kinderen in de Filipijnen te bemoedigen en te verrassen”,  aldus Annemarie Huijser, “In oktober gaat mijn man meedoen  aan een halve triatlon op het eiland Cebu, daar bezoekt hij ook het huis waar 500 kinderen elke dag bij elkaar komen. Hij doet mee om geld op te halen voor het goede doel Compassion. Mijn droom en wens is om hem minimaal 500 etuis mee te geven voor het kindertehuis. Daarvoor vraag ik de inzet van vele haakliefhebbers om mee te haken. Het etui kan naar mij opgestuurd worden of ingeleverd in de winkel Koperdraadje tot 15 september as. Wat zou het fantastisch zijn als het gaat lukken alle kinderen blij te maken met een etui”.
 

Gratis download etui! Help je mee de droom van Annemarie waar te maken?

Het patroon van het etui is gratis te downloaden  via de website www.studiohipenstip.nl. Op deze site  is nog meer informatie te vinden over deze bijzondere haakactie.

Workshop bij Koperdraadje

Men kan  zich  inschrijven op de site van Hipenstip voor de gratis workshop die gegeven wordt op vrijdagmorgen 13 maart hier bij Koperdraadje. Annemarie vertelt tijdens de workshop over het mooie project waar haar man aan meewerkt, en begeleidt de aanwezigen met het haken van de etuis.

Tijdens de workshop heeft Koperdraadje een voordelig garenpakket speciaal voor het etui te koop voor € 5,00.  Bel voor meer informatie naar de winkel 078-6930333. 

Note: Tot 15 septembert 2020 kunnen de etuis opgestuurd worden naar Annemarie (zie haar website hipenstip.nl voor het adres) of ingeleverd in de winkel van Koperdraadje, Scheldeplein 15 in Alblasserdam.Volg Koperdraadje ook op Facebook, Instagram en Twitter

Volg Koperdraadje ook op Facebook, Instagram en Twitter

en word ook gezellig lid van mijn speciale Projectpagina Koperdraadje op Facebook. Vol inspiratie
met al meer dan 500 leden.