Winkelwagen Geen producten

Haken met studio Hip en Stip

Haken met studio Hip en Stip

Exclusief voor Koperdraadje, reserveer nu een gesigneerd boek! Met haar kleurrijke haakwerk inspireert Annemarie van Studio Hip en Stip haaksters over de hele wereld.

Standaard levertijd

RESERVEER NU!! Het boek is nog niet uitgegeven en wordt leverbaar medio November a.s.!!

€ 14,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Begin november komt het eerste boek van Annemarie uit!
Dat wil jij natuurlijk niet missen, reserveer daarom nu een gesigneerd exemplaar en haal dit begin november op of laat het verzenden:

Haken met Studio Hip en Stip
Feelgood haakboek
In Haken met Studio Hip en Stip neemt Annemarie je mee in haar kleurrijke haakwereld. Annemarie kreeg al heel wat mensen aan het haken via haar succesvolle en kleurrijke Instagramaccount @studiohipenstip. Annemaries prachtig vormgegeven debuut staat boordevol kleurrijke woon- en modeaccessoires in de kenmerkende stijl en kleuren van Studio Hip en Stip. Van confettideken tot handtas van granny squares en van babydeken tot vrolijke feestvlaggen. Annemarie legt jou stap voor stap uit hoe je aan de slag kunt. De duidelijke patroonbeschrijvingen en haakschema’s maken dit tot een toegankelijk boek voor zowel de beginnende als gevorderde haakster. Alle gebruikte haaksteken staan in tekst en beeld uitgelegd waardoor je gelijk zin krijgt om aan de slag te gaan. Dit boek zal je inspireren om te gaan haken in jouw eigen stijl en kleur!


 

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.