Marlisle door Anna Maltz engelstalig

Marlisle
Marlisle door Anna Maltz engelstalig
Marlisle door Anna Maltz engelstalig

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 25,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Anna Maltz staat bekend om haar kleurrijke en eigenzinnige patronen die slim in elkaar zitten en heel ‘entertaining’ zijn om te breien.
Ze ontwerpt voor brei magazines als Pom Pom en en brengt patronen en boeken uit in eigen beheer. 

Marlisle - a new direction in kniting

Anna ontwierp 11 eigentijdse en draagbare in het rond gebreide accessoires en kledingstukken om deze techniek te introduceren aan avontuurlijke breisters van alle niveaus.
Vingerloze handschoenen, wanten, mutsen, een sjaal, een omslagdoek, een vest en truien in verspringende motieven en ingenieuze manieren om de kleurwissels te verstoppen.

Elk patroon wordt ingeleid door een verhaal en notities bij de keuze voor specifieke garens.
Gebreid in een combinatie van naturel, schaap-kleuren en handgeverfde kleuren van 22 verschillende gepassioneerde kleine producenten uit de hele wereld!
De resultaten zijn grafisch, met prachtige texturen, inspirerend en intrigerend. 

Of je nu een gevorderd brei(st)er bent of net begint, dit boek laat je zien dat er, bij het breien, altijd wat nieuws te leren en proberen is.
Het begint met uitgebreide informatie over wat Marlisle eigenlijk is en hoe je jouw bestaande kennis kunt uitbreiden en aanpassen met deze techniek en zo prachtige projecten kunt maken met deze spannende, nieuwe manier van breien. 

Anna geeft je stap-voor-stap instructies, tips, en houdt je hand vast terwijl je deze nieuwe techniek ontdekt.

 

 

Volg Koperdraadje ook op Facebook en Instagram

Word, als klant, ook gratis lid van mijn Projectpagina Koperdraadje op Facebook. Veel brei- en haakplezier. Meer dan 700 leden.