"Mouche & friends" Engelstalig boek LET OP, dit is een pre order.

Mouche & Friends "Mouche & friends" Engelstalig boek  LET OP, dit is een pre order.
Mouche & Friends
"Mouche & friends" Engelstalig boek LET OP, dit is een pre order.
Mouche & Friends: Seamless Toys to Knit and Love is het debuutboek van Cinthia Vallet. In dit boek vind je breipatronen voor 12 gebreide speelgoeddieren, plus hun kleding en accessoires.
€ 31,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Pré order: Mouche & Friends verschijnt 14 april. 

Mouche & Friends: Seamless Toys to Knit and Love is het debuutboek van Cinthia Vallet. In dit boek vind je breipatronen voor 12 gebreide speelgoeddieren, plus hun kleding en accessoires.

Ontmoet Mouche de beer en zijn lieve vrienden: Henri de orang-oetan, Agi het schaap, Billie de wasbeer en anderen! De dieren in dit boek zijn uniek en worden volledig naadloos gebreid.
De dieren zijn in het rond gebreid, je begint bij de neus en breit tot aan de voeten.
Het is zo leuk om te zien hoe deze schattige diertjes tot leven komen tijdens het breien.

Het boek is bedoeld voor alle soorten breiers. Cinthia leidt haar lezers stap voor stap door de technieken met duidelijke, geïllustreerde tutorials, wat breien gemakkelijk en plezierig maakt. Ze deelt ook haar tips over het bewerken van kleine omtrekken, het kiezen van garen.

Mouche & Friends: Seamless Toys to Knit and Love is meer dan een breiboek. Het is een charmante denkbeeldige wereld vol liefde en vriendschap, wachtend om je te verwelkomen. “Met dit boek wil ik je een poëtische pauze bieden die de geest van de kindertijd overbrengt; een betoverende uitweiding waarin je jezelf toestaat te dromen en te spelen”, zegt Cinthia.

Cinthia Vallet is een ontwerper die in Nantes, Frankrijk woont met haar man, vier kinderen en harige metgezellen.
Ze staat bekend om haar charmante, naadloos gebreide speelgoeddieren. Ze begonnen vorm te krijgen in haar hoofd nadat ze de magie van naadloos breien ontdekte, en haar eerste patroon werd gepubliceerd in 2018. Cinthia besefte dat als je een sok kunt maken en een hiel kunt vormen, je ook direct een klein diertje kunt vormen.  Met een esthetiek die is geworteld in haar passie voor kinderliteratuur, ontwikkelt Cinthia haar personages zoals een illustrator zou doen, maar met wol en drie dimensies. Ze geeft ze allemaal een naam, een verhaal, een beetje ziel en veel van zichzelf.

Het is een paperback,  216 pagina's

Volg Koperdraadje op Facebook en Instagram

Voeg je project toe aan  Projectpagina Koperdraadje op Facebook.