CHIAOGOO SWIV360 SILVER KABEL 55CM

CHIAOGOO SWIV360 SILVER KABEL 55CM
CHIAOGOO SWIV360 SILVER KABEL 55CM
CHIAOGOO SWIV360 SILVER KABEL 55CM
€ 14,90
Prijs per stuk
 

Met de ChiaoGoo TWIST SWIV360-kabel gaat rondbreien makkelijk en soepel.
Door het SWIV-360 systeem kunnen de breinaaldpunten ongehinderd ronddraaien, wat voorkomt dat de kabel tijdens het breien gaat knikken of kronkelen.
De stalen kabel is omhuld met een zilverkleurig laagje nylon. Deze samenstelling zorgt ervoor dat de kabel stevig is, maar toch moeiteloos door de steken glijdt.
De kabels zijn aan de uiteinden voorzien van een gaatje waarin het kabelsleuteltje past waarmee de naaldpunt aan de kabel wordt bevestigd. De gaatjes zijn ook handig voor het aanbrengen van een hulpdraad (of lifeline) in het breiwerk om het werk veilig uit te halen of om gevallen steken op te halen. Deze kabel is 35cm lang en verkrijgbaar in schroefdraadmaten small en large. De ChiaoGoo TWIST SWIV360 kabels zijn ook verkrijgbaar in de volgende andere lengtes:

Algemene informatie die van toepassing is op alle verwisselbare onderdelen van ChiaoGoo

De TWIST en SPIN producten hebben dezelfde schroefdraadmaten, waardoor ze onderling zijn te combineren. De schroefdraadmaat is duidelijk zichtbaar in de breinaaldpunten en kabels gelaserd:

  • M = MINI voor naalddiktes 1.50-2.50mm (10 en 13cm) 
  • S = Small voor naalddiktes 2.75-5.00mm (10 en 13cm)
  • L = Large voor naalddiktes 5.50-10.00mm (10 en 13cm)

MINI is niet compatibel met schroefdraadmaat S en L en daarom hebben alle MINI naaldpunten een MINI kabel nodig. Houd er rekening mee dat de MINI breinaaldpunten van 10 en 13cm te lang zijn voor gebruik met de MINI kabels van 5, 13 of 15cm. De kabellengte kan echter eenvoudig worden verlengd door middel van een MINI kabelconnector. ChiaoGoo biedt daarnaast adapters waarmee de producten met de schroefdraadmaten MINI, S en L verbonden kunnen worden.

 

Volg Koperdraadje op Facebook en Instagram

Voeg je project toe aan  Projectpagina Koperdraadje op Facebook.