Breipakketten Koperdraadje

Breipakketten-Koperdraadje
Het begon vier  jaar geleden met de Kinderdijkshawl, het eerste patroon en breipakket van Koperdraadje. Samen met Christel Smallegange (ChrizKnitz) ontwierp  we deze oer Hollandse omslagdoek, gebreid in fair-isle techniek.
Inmiddels zijn er meerdere mooie breipakketten speciaal gemaakt met het thema Holland. Veelal gemaakt in samenwerking met.....  Uniek en alleen verkrijgbaar bij Koperdraadje. Je vindt deze unieke briepakketten op deze pagina.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Breipakket Heideshawl
Een heerlijke sjaal  gebaseerd op het heidelandschap. Het pakket is incl. Rowan felted tweed in 23 kleuren, en Angora van het merk Fonty (diervriendelijk geoogst).
€ 109,00
Prijs per stuk
Breipakket Hindelooper omslagdoek
Bijzondere en unieke omslagdoek gebaseerd op patronen uit de Hindelooper klederdracht in Friesland. Het Hindelooper pakket bevat: 21 bollen Rowan felted tweed en een duidelijk Nederlands patroon.
€ 180,00
Prijs per stuk
Breipakket Kinderdijk Shawl
Uniek brei pakket voor een driehoekige shawl gebreid in fair isle techniek. Gebaseerd op het gebied rondom de molens in Kinderdijk. Verkrijgbaar in Delftsblauw en Natuurgroen
€ 99,50
Prijs per stuk
Breipakket Molenvest
Het Molenvest, hoe Hollands wil je het hebben. Een uniek vest geinspireerd op de mooie molens. Inclusief Shetlandwol Supersoft van Holst. Maat: S t/m L en maat XL t/m 3XL
€ 55,00
Prijs per stuk
Strand shawl binnenkort te koop als patroon
Het Strand shawl pakket bestaat uit: Rowan felted tweed, Rico kid silk en diverse kleurtjes voor het maaswerk. Het patroon is verkrijgbaar in het Nederlands of Engels.
€ 170,00
Prijs per stuk


Deze unieke, exclusieve en bijzondere breipakketten vind je bij Koperdraadje. Veelal gebaseerd op het Hollandse Landleven.
Kom ook langs in de winkel, Scheldeplein 15 in Alblasserdam en laat je verrassen. 


Volg Koperdraadje ook op Facebook en Instagram

Word, als klant, ook gratis lid van mijn Projectpagina Koperdraadje op Facebook. Veel brei- en haakplezier. Meer dan 700 leden.