CHIAOGOO TWIST LACE SHORT COMBO PACK 5+8CM 3.50MM

CHIAOGOO TWIST LACE SHORT COMBO PACK 5+8CM 3.50MM
CHIAOGOO TWIST LACE SHORT COMBO PACK 5+8CM 3.50MM
CHIAOGOO TWIST LACE SHORT COMBO PACK 5+8CM 3.50MM
€ 34,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

De TWIST Short Combo sets zijn de ideale verwisselbare rondbreinaaldensets voor projecten met een kleine diameter, zoals sokken, polswarmers, mutsen of mouwen.
De sets bestaat uit 2 lace breipunten van 5cm lang en 2 lace breipunten van 8cm lang in dezelfde naalddikte, 2 korte kabels (van 13 en 15cm lang) en 2 T-sleutels.
De rvs breipunten zijn met de kabels op diverse manieren te combineren tot rondbreinaalden met een lengte van 23-31cm; dus ook rondbreinaalden waarvan de ene breipunt korter is dan de andere - ideaal voor sokken of wanten.
De spitse punten zijn zeer geschikt voor breipatroontjes waarbij in meerdere steken moet worden gestoken, zoals ajourpatronen, noppen, moesjes of kabels.
De uiterst flexibele (ook wel ‘memory-free’ genoemd) kabel bestaat uit meerdere staaldraadjes, wat kronkelen, blijvende knikken of vervormingen tijdens het breien voorkomt.
Met de meegeleverde T-sleuteltjes zijn de naaldpunten gemakkelijk vast of los te draaien. De TWIST Shorties Combo set is verkrijgbaar in schroefdraadmaat MINI (M) met rode kabels (naalddikte 1.50-3.25mm) of SMALL (S) met blauwe (X-FLEX) kabels (naalddikte 3.50-5.00mm). 

Deze TWIST Shorties Combo set bestaat uit 2 lace breipunten van 5cm lang, 2 lace breipunten van 8cm lang en 2 blauwe X-FLEX kabels (van dezelfde kwaliteit als de rode kabels, maar extra flexibel) met schroefdraadmaat S (SMALL) en is verkrijgbaar in naalddiktes 3.50-5.00mm.

Algemene informatie die van toepassing is op alle verwisselbare onderdelen van ChiaoGoo

De TWIST- en SPIN-producten hebben dezelfde schroefdraadmaten, waardoor ze onderling zijn te combineren. De schroefdraadmaat is duidelijk zichtbaar in de breinaaldpunten en kabels gelaserd:

  • M = MINI voor naalddikte 1.50-2.50mm 
  • S = Small voor naalddikte 2.75-5.00mm
  • L = Large voor naalddikte 5.50-10.00mm 

MINI is niet compatibel met schroefdraadmaat S en L en daarom hebben alle MINI-naaldpunten een MINI-kabel nodig. Houd er rekening mee dat de MINI-naaldpunten van 10cm en 13cm te lang zijn voor gebruik met de MINI-kabels van 13cm of 15cm. Deze kunnen eenvoudig worden aangesloten door middel van een MINI-kabelconnector om de kabellengte dienovereenkomstig te verlengen. ChiaoGoo biedt ook adapters waarmee de producten met de schroefdraadmaten MINI, S en L verbonden kunnen worden.

Volg Koperdraadje op Facebook en Instagram

Voeg je project toe aan  Projectpagina Koperdraadje op Facebook.