Haakkunstenaar Ellen Decker signeert haar boek

Haakkunstenaar Ellen Decker signeert haar boek
Zaterdag 14 december komt internationaal haakkunstenares Ellen Deckers haar eerste boek ‘Pollevie Style’ signeren bij wolwinkel Koperdraadje aan het Scheldeplein 15 in Alblasserdam. Van 12:00 tot 16:00 uur is Ellen Deckers zaterdagmiddag in de winkel aanwezig.

Eigenaresse van Koperdraadje, Lia Rozendaal, is trots dat Ellen Deckers juist in haar winkel haar eerste boek lanceert. Lia, “In de haakwereld is Ellen echt een begrip. Zij maakt de mooiste haakontwerpen en prachtige kleurrijke creaties. Haar nieuwe boek ‘Pollevie Style’  staat dan ook  boordevol kleurrijke creatieve freestyle haakontwerpen. Een geweldige boek voor zowel de beginnende als de gevorderde haker. Iedereen kan zaterdag gratis met haar kennismaken en het boek laten signeren.” 

Naast het dagelijks ontwerpen en haken van de meeste kleurrijke creaties, schrijft Ellen ook patronen en geeft ze internationaal workshops. Ook bij Koperdraadje zal Ellen in 2020 diverse workshops organiseren.

Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee kan het boek op het gemak ingekeken worden en kan men allerlei gehaakte projecten van Pollevie bewonderen. Als leuke extra krijgen alle klanten op deze feestelijke zaterdag 10% korting op hun aankoop van wol en katoen. 
    06-12-2019 08:01     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Volg Koperdraadje ook op Facebook en Instagram

Volg Koperdraadje ook op Facebook en Instagram

Word, als klant, ook gratis lid van mijn Projectpagina Koperdraadje op Facebook. Veel brei- en haakplezier. Meer dan 700 leden.