Nog meer fun met de garens van Scheepjes

  Lia Rozendaal     22-05-2020     Reacties (1)

Nog meer fun met de garens van Scheepjes *Softfun van Scheepjes verkochten we altijd al, er waren 57 kleuren en nu zijn er 32 bij gekomen. Dat wordt moeilijk kiezen. Het is een heerlijke zachte draad geschikt voor nld 3.5/4 met een looplengte van 140 meter. Gemaakt van 60% katoen en 40% polyamide. Wasbaar in de wasmachine. Ideaal voor babydekens, babykleding maar ook heerlijk om voor jezelf iets van te haken of te breien.  We hebben diverse voorbeelden in de winkel. *De Styecraft Special DK is de enige 100 % acryl die te verkrijgen was bij Koperdraadje, doordat dit op dit moment zeer moeilijk inkopen is vanuit Engeland heb ik besloten om vanaf nu de ColourCrafter van Scheepjes te gaan voeren in de winkel. Dit is een vergelijkbare acryl “antipilling”.  Bekijk hier alle kleuren In de winkel heb ik veel kleuren op voorraad. Mocht je...

Lees meer

Haaksters enthousiast aan de slag voor de Filipijnen

  10-04-2020     Reacties (0)

Haaksters enthousiast aan de slag voor de Filipijnen Vrijdagmorgen 13 maart was het bij handwerkwinkel Koperdraadje vol met enthousiaste haaksters die  ijverig aan de slag gingen met de workshop ‘etuis haken voor kinderen in de Filipijnen’.  Enthousiast vertelde Annemarie Huijser tussen het haken door over het mooie project in de Filipijnen waar haar man in oktober naar toe gaat. Hij neemt de etuis mee voor het kindertehuis. Het doel van Annemarie is om 500 gehaakte etuis te verzamelen. Haar droom en wens is voor alle kinderen een etui. Na afloop van de workshop gingen de deelnemers met een bijna afgehaakte etui naar huis.

Lees meer

Gezellige drukte bij boeklancering

  18-12-2019     Reacties (0)

Gezellige drukte bij boeklancering Zaterdag 14 december  was het gezellig druk bij de feestelijk versierde handwerkwinkel Koperdraadje aan het Scheldeplein. Internationaal haakkunstenares Ellen Deckers lanceerde deze dag haar eerste haakboek ‘Polleviestyle’. Na de boeklancering voor genodigden stonden de eersten al in de rij voor het boek en om deze te laten signeren. Ook schoven er diversen aan om direct al mee te haken.  Ellen Deckers, de schrijfster, “Ik wilde heel graag bij Koperdraadje mijn eerste boek introduceren, het is een hele warme locatie waar eigenaresse Lia Rozendaal, er altijd een feestje van weet te maken”.   

Lees meer

Haakkunstenaar Ellen Decker signeert haar boek

  06-12-2019     Reacties (0)

Haakkunstenaar Ellen Decker signeert haar boek Zaterdag 14 december komt internationaal haakkunstenares Ellen Deckers haar eerste boek ‘Pollevie Style’ signeren bij wolwinkel Koperdraadje aan het Scheldeplein 15 in Alblasserdam. Van 12:00 tot 16:00 uur is Ellen Deckers zaterdagmiddag in de winkel aanwezig. Eigenaresse van Koperdraadje, Lia Rozendaal, is trots dat Ellen Deckers juist in haar winkel haar eerste boek lanceert. Lia, “In de haakwereld is Ellen echt een begrip. Zij maakt de mooiste haakontwerpen en prachtige kleurrijke creaties. Haar nieuwe boek ‘Pollevie Style’  staat dan ook  boordevol kleurrijke creatieve freestyle haakontwerpen. Een geweldige boek voor zowel de beginnende als de gevorderde haker. Iedereen kan zaterdag gratis met haar kennismaken en het boek laten signeren.”  Naast het dagelijks ontwerpen en...

Lees meer

Volg Koperdraadje ook op Facebook en Instagram

Volg Koperdraadje ook op Facebook en Instagram

Word, als klant, ook gratis lid van mijn Projectpagina Koperdraadje op Facebook. Veel brei- en haakplezier. Meer dan 700 leden.