Nog meer fun met de garens van Scheepjes

Nog meer fun met de garens van Scheepjes
*Softfun van Scheepjes verkochten we altijd al, er waren 57 kleuren en nu zijn er 32 bij gekomen. Dat wordt moeilijk kiezen. Het is een heerlijke zachte draad geschikt voor nld 3.5/4 met een looplengte van 140 meter. Gemaakt van 60% katoen en 40% polyamide. Wasbaar in de wasmachine.

Ideaal voor babydekens, babykleding maar ook heerlijk om voor jezelf iets van te haken of te breien. 

We hebben diverse voorbeelden in de winkel.

*De Styecraft Special DK is de enige 100 % acryl die te verkrijgen was bij Koperdraadje, doordat dit op dit moment zeer moeilijk inkopen is vanuit Engeland heb ik besloten om vanaf nu de ColourCrafter van Scheepjes te gaan voeren in de winkel. Dit is een vergelijkbare acryl “antipilling”.  Bekijk hier alle kleuren

In de winkel heb ik veel kleuren op voorraad. Mocht je kleur er niet tussen zitten dan kan ik deze voor je bestellen. Wil je de garens thuisbezorgd hebben neem dan contact met mij op. 
 
  Lia Rozendaal     22-05-2020 22:16     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Annemieke -  11-09-2020

Top, ik kom binnenkort langs voor de Colour Crafter. Prachtige kleur, ben er fan van. Fijn dat het nu in de buurt te verkrijgen is

Volg Koperdraadje ook op Facebook en Instagram

Volg Koperdraadje ook op Facebook en Instagram

Word, als klant, ook gratis lid van mijn Projectpagina Koperdraadje op Facebook. Veel brei- en haakplezier. Meer dan 700 leden.