Nieuwsbrief 22 augustus 2020 De nieuwste brei en haakboeken zijn binnen

  31-08-2020     Reacties (0)

Bekijk hier de nieuwsbrief van augustus 2020. Onderwerpen:  De nieuwste brei en haakboeken zijn binnen Nieuwe collectie wol Een ontzichtbare breitip Bestel het nieuwe haakboek van Dikkie Dik dat in oktober uitkomt.  De strandshawl van Koperdraadje De snoepjes van Miracle Schachenmayr Ook  iedere maand zo'n leuke nieuwsbrief in je mailbox? Schrijf je snel in voor deze nieuwsbrief vol inspiratie.  

Lees meer

Nieuwsbrief 18 juli 2020

  Lia Rozendaal     18-07-2020     Reacties (0)

Bekijk hier de nieuwsbrief van 18 juli 2020. Ook zo'n leuke nieuwsbrief in je mailbox? Schrijf je snel in voor deze nieuwsbrief vol inspiratie.  

Lees meer

Speciale edities handgeverfde garens

  Lia Rozendaal     23-05-2020     Reacties (0)

 Speciale edities handgeverfde garens Adventskalender: Vanaf maandag 25 mei in de webshop Er komen 4 verschillende sfeer foto’s in de webshop te staan, je kunt dus kiezen in welke kleuren jij jouw strengen wilt krijgen.  Deze foto’s worden de kleuren waarin 24 ministrengen Merino sock worden geverfd. Eind november komt dit prachtige verrassingspakket vol met mooie strengetjes en leuke cadeautjes naar je toe en kun je iedere Adventsdag een leuk cadeautje openmaken.  Laat je verrassen! Op de website vind je vanaf 25 mei uitgebreide informatie.  Handgeverfde wol naar keuze inclusief brei of haakpatroon Zomershawl:  Vanaf maandag 1 juni in de webshop Vertel mij wat is jouw lievelingskleur?  Houd je van  een druk gekleurde streng of een rustige? Wil je breien of haken?. Wat je krijgt is dus een verrassing maar...

Lees meer

Vanaf 22 mei 2020 iedere vrijdag een nieuw Blog

  Lia Rozendaal     22-05-2020     Reacties (0)

Vanaf 22 mei 2020 iedere vrijdag een nieuw Blog Vanaf vrijdag 22 mei kom ik wekelijks met een Blog op mijn website . In dit blog vertel ik gezellige belevenissen over het wel en wee in de winkel, maar ook ook over het leven in de molen .  Uiteraard komt De Molenaar zelf ook regelmatig aan het woord.

Lees meer

Nog meer fun met de garens van Scheepjes

  Lia Rozendaal     22-05-2020     Reacties (1)

Nog meer fun met de garens van Scheepjes *Softfun van Scheepjes verkochten we altijd al, er waren 57 kleuren en nu zijn er 32 bij gekomen. Dat wordt moeilijk kiezen. Het is een heerlijke zachte draad geschikt voor nld 3.5/4 met een looplengte van 140 meter. Gemaakt van 60% katoen en 40% polyamide. Wasbaar in de wasmachine. Ideaal voor babydekens, babykleding maar ook heerlijk om voor jezelf iets van te haken of te breien.  We hebben diverse voorbeelden in de winkel. *De Styecraft Special DK is de enige 100 % acryl die te verkrijgen was bij Koperdraadje, doordat dit op dit moment zeer moeilijk inkopen is vanuit Engeland heb ik besloten om vanaf nu de ColourCrafter van Scheepjes te gaan voeren in de winkel. Dit is een vergelijkbare acryl “antipilling”.  Bekijk hier alle kleuren In de winkel heb ik veel kleuren op voorraad. Mocht je...

Lees meer

Volg Koperdraadje ook op Facebook en Instagram

Volg Koperdraadje ook op Facebook en Instagram

Word, als klant, ook gratis lid van mijn Projectpagina Koperdraadje op Facebook. Vol brei- en haakplezier. Meer dan 500 leden.